LADA KOZMETIKA  je mali proizvođač 100% prirodnih proizvoda koji ima kao cilj optimizaciju prirodnih sastojaka u svrhu učinkovitosti kozmetike lica i tela.

Podstaknuti pojavom sve češćih alergija i reakcija na različitu kozmetiku sa polica naših prodavnica i apoteka, upustili smo se u istraživanje i proizvodnju sasvim prirodnih sastojaka i proizvoda koji će prvenstveno nahraniti vašu kožu, vratiti joj prokrvljenost i sjaj, hidrirati je, a redovnom upotrebom dati vidljive rezultate poboljšanja.

Istina je da ne postoji čarobni štapić koji će u vidu kreme ili seruma vratiti vaše godine unazad, ali negovana i hidrirana koža nosi sa sobom svežinu i ujednačenu teksturu koja će vas učiniti zadovoljnim i samouverenim a tada godine više nisu bitne.

LADA anti-age krema je naš prvi proizvod kojem se ubrzo priključio i LADA hidratantni serum. Zajedno će vam pružiti kompletnu negu i solidne rezultate.

Povratne informacije su nas očarale! Uz pomoć tradicionalne reklame ’od usta do usta’ širila se mreža naših zadovoljnih korisnica i korisnika (utiske možete pročitati na sajtu ili na društvenim mrežama ) što nas je inspirisalo da budemo još bolji.

Neprocenjivo znanje i radionice gospođe Mirele Ilenić, kao i saveti Zvjezdane Veselinović bile su veliki podstrek da nastavimo sa svojim radom, da nikada ne prestajemo da učimo i nadograđujemo se.

Sada smo spremni da odgovorimo i na zahteve naših najvernjih ljubitelja! Pored pionirske kreme i seruma, proširili smo asortiman. Sada ćete moći da imate kremu za ruke kao moju, kremu za telo koju pravim za moje ćerke, kremu za brzo tamnjenje zbog koje dugo ostajem preplanula i nikad ne ljuštim 😊

Tako je rasla LADA KOZMETIKA, dobri glasovi i preporuke odveli su je na put oko sveta! Stigla je do Španije, Amerike, Kanade, Belgije, Hrvatske, Švedske, Maroka, Enleske, Irske, Kostarike, Bahama, Patagonije… Naše je da se radujemo novim i dugim putovanjima sa našim dragim korisnicima.

Svi proizvodi LADA KOZMETIKE su 100% prirodni i ručno pravljeni u malim serijama, što garantuje svežinu svakog proizvoda.

Postanite i vi deo LADA porodice.